Он-лайн Вчення Будди Медицини з Ґ'єтрулом Джиґме Рінпоче, 3-4 липня 2021

Он-лайн Вчення Будди Медицини з Ґ'єтрулом Джиґме Рінпоче, 3-4 липня 2021

Формат проведення: міжнародний он-лайн міні-ретрит

3 липня, 2021:

Вчення з Рінпоче: 11:00-13:00, 15:00-17:00
Практика Будди Медицини: 18:00-19:00 (Київський час, GMT+3:00)

4 липня, 2021:

Вчення з Рінпоче: 11:00-13:00, 15:00-16:30
Практика Будди Медицини з Рінпоче: 17:00-18:00 (Київський час, GMT+3:00)

Будда Медицини (тиб. སངས་རྒྱས་སྨན་བླ Sangye Menla), також знаний як Бхадшадж’я Ґуру Вайдур’я («Ґуру-Цілитель Лазурового Сяйва») ‒ глава восьми Будд Медицини. Він дав дванадцять обітниць, щоб всі живі істоти отримали все, про що просять у молитвах. Тож, вважається, що практика Будди Медицини має неймовірну силу. Навіть просто повторення імені цього Будди може захистити від багатьох хвороб і несприятливих наступних перероджень. Якщо ж щодня начитувати мантру Будди Медицини, то можна не тільки заздалегідь захистити себе від безлічі захворювань, а й очистити негативну карму і приборкати шкідливих духів, що заподіюють страждання. Молитви до Будди Медицини також дієві для сприятливого вирішення і мирських справ.

Будда Шак'ямуні в бесіді зі своїм учнем Анандою сказав наступне: «Якщо живі істоти [занурені в пучину страждань сансари] почують ім'я Татхаґати Будди-Цілителя Лазурового Сяйва і з граничною щирістю приймуть його і пам'ятатимуть про нього, не маючи ніяких сумнівів, тоді не впадуть вони на шлях поганих перероджень».

Сторінка реєстрації

 

Про практику Будди Медицини

  • Практика (санскр. Sādhanā) Будди Медицини є найпотужнішим благословенням для зцілення, розсіювання хвороб, подовження життя.
  • Вона призначена для зростання внутрішньої цілющої мудрості, прихованої у кожній людині, для досягнення стану Пробудження.
  • Ця практика очищує порушені обітниці або зобов'язання, сприяє кращому переродженню.
  • Цілителі, котрі приділяють особливу увагу практиці Будди Медицини, можуть розвинути особливі здібності, які допомагають у вірній постановці діагнозу і лікуванні.
  • Більш того, практика Будди Медицини дуже сприяє успіху в повсякденному житті.

Сторінка реєстрації

Он-лайн Вчення Будди Медицини з Ґ'єтрулом Джиґме Рінпоче, 3-4 липня 2021Про Вчителя:

Ґ'єтрул Джиґме Рінпоче народився в Індії в сім'ї прославленого Тертона (відкривача Учень) Намкха Дріме Рабджама Рінпоче. Він був розпізнаний як тулку у віці трьох років главою школи Ньїнґма тибетського буддизму Дуджомом Рінпоче. Отримав традиційну буддійську освіту в Непалі, захистивши в 1993 році докторську дисертацію в області сутри і тантри, а також отримав сучасну світську освіту в школі Дарджилінґа. З 1993 є духовним вчителем Лінії Ріпа, буддійських шкіл Ньїнґма і Каґ'ю. Керує двома монастирями в Індії та Непалі, а також монастирями і центрами тибетського буддизму в різних точках планети.

Сам Вчитель відрізняється скромністю, гумором і великою повагою до Дгарми і до своїх вчителів, а також увагою до кожного учня. Джиґме Рінпоче присвячує левову частку свого життя благодійності та є справжнім джерелом натхнення для учнів з буддійських центрів Ріпа по всьому світу.

Умови Участі та реєстрація на Вчення

Наші контакти:

+38 050 3887718 (Viber, Telegram, WhatsApp)
Facebook: https://www.facebook.com/ripa.ukraine
Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

  • RIPA
  • Новини
  • Он-лайн Вчення Будди Медицини з Ґ'єтрулом Джиґме Рінпоче, 3-4 липня 2021