Лист Ґ’єтрула Джиґме Рінпоче щодо коронавірусу

Друзі, ми отримали повідомлення від Джиґме Рінпоче щодо короновірусу:

📨 Дорогі Сангха і друзі,

Я хотів би поділитися з вами наступним повідомленням і порадою, яку мій Батько послав до Тибету на початку поширення коронавірусу. Монастирі в Тибеті і Азії проводять багато пудж для захисту і лікування від цих хвороб. Я хотів би повідомити, наскільки я стурбований, і послати свою молитву і намір в цей важкий час.

За словами К`ябдже Намкха Дріме Рінпоче:
«У цю епоху екстремально матеріалістичної культури, підживленою агресією і егоцентризмом, стає ясно, що ми стаємо все більш стурбованими і нещасними, розумово і емоційно. Ми завдали непоправної шкоди нашому навколишньому середовищу та природним ресурсам, експлуатуючи землю і простір. В результаті землетруси, пожежі, шторми та повені часто руйнують баланс життя по всьому світу.
Це також порушило і зруйнувало природні місця проживання нелюдських істот і духів. Наші колективні невігластво, нерозуміння закону взаємозалежності та повна відсутність доброти і співчуття в серцях людей жахливі.
На жаль, зараз ми стикаємося з постійною загрозою хвороб масштабу епідемій, що викликають величезні страждання і страх. Коронавірус одна з таких хвороб.
На щастя, такі важкі часи породжують людську солідарність і можливість викликати наше вроджене почуття люблячої доброти, турботи і співчуття до всіх істот, щоб хвороби припинилися і ми швидко відновилися від спустошення.

Щоб очистити наші колективні кармічні вчинки, захиститися від хвороб і впливу шкідливих духів, ми всі повинні молитися і начитувати Мантру Ґуру Рінпоче, який володіє співчуттям і силою, щоб звільнити нас від цієї шкоди і страждань.

Всім рекомендується, індивідуально або колективно:
–  начитувати ось цю мантру Ґуру Дракпо (гнівного Ґуру):
Om Pema Shavari Phet, Nen Par Shik, Naga Nen, Tadyatha, Sarva Vririta, Hana Hana Bezar Na, Raksha Raksha, Svaha ..!
Ом Пема Шаварі Пхет, Нен Пар Шик, Наґа Нен, Тад’ятха, Сарва Вріріта, Хана Хана Безар На, Ракша Ракша, Сваха ..!
–  Молитву до Ґуру Падмасамбгави в семи рядках
–  Мантру Санґ’є Менла (Будди Медицини)»

Крім випадків звернення за медичною допомогою до відповідних установ, будь ласка, зберігайте спокій.
Нехай мир і здоров’я запанують на Землі.

Щиро ваш,
Ґ’єтрул Джиґме Рінпоче

  • RIPA
  • Новини
  • Лист Ґ’єтрула Джиґме Рінпоче щодо коронавірусу