Розклад практик на липень 2020

Розклад практик на липень 2020

Спільна практика по суботах.

АДРЕСА:
мала зала студії KWI (Kiev Wellness International) на Паньківскій, 7 (Микільсько-Ботанічна, 14/7)
Вхід у двір і далі по вказівникам.
Найближче метро − Університет або Льва Толстого.

9:00 Лха Санґ
10:00 практика Будди Медицини
Запрошуються всі бажаючі!

5 липня о 09:00 ранку запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до практики піднесення диму Лха Санґ.

Місце проведення: парк між вул. Північна і Верблюжою затокою, орієнтир – Яхтклуб. Найближче метро – Героїв Дніпра. Координати місця проведення Лха Сангу: 50.5325713,30.5271934 Візьміть з собою підношення, щось з переліку: молоко, вершки, чорний чай, масло, борошно ячмінне або вівсяне, лікарські трави.

Лха Санг – традиційний тибетський ритуал, що виконується для мирських та духовних цілей. Виконувати цю практику можуть не тільки Лами, а і практикуючі будь-якої традиції. Ця практика дуже ефективна для залучення удачі та отримання захисту. Вона допомагає швидко досягати наміченого, усуває усі види перепон на Шляху. Лха Санг ще називають практикою піднесення диму Гесару. Царь Гесар − відомий у Тибеті та центральній Азії як легендарний воїн, який з успіхом підкорює ворогів і демонів чотирьох направлень. Вважається, що Гесар був еманацією Гуру Рінпоче.

24 липня, в п’ятницю, святкуватиметься Чокор Дучен – велике свято в тибетському буддизмі, в який відзначається Перший Поворот Колеса Дгарми Буддою Шак’ямуні .
В цей день запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у ритуалі викупу життів живих істот – Цетар. Порятунок життя живих істот – найвищий прояв співчуття і щедрості в дії. Ми будемо рятувати маленьких рибок, приречених стати наживкою, від болісної смерті. Благословеннями від духовної практики закладемо причини для більш високих і щасливих майбутніх перероджень. Така активність найкращим чином сприяє розвитку люблячої доброти і співчуття – суті Духовного Шляху. Кармічними наслідками практики є набуття довгого життя, доброго здоров’я і благополуччя. Цю практику можна проводити для своїх близьких і навіть померлих. В практиці можуть брати участь всі бажаючі.
Зустрічаємося об 10:00 біля входу на рибальський ринок (м. Дніпро). Також ви можете приєднатися дистанційно – до 23 липня включно відправити на картку 4149 6293 1377 6296, Тихонова С., з формулюванням «некомерційний переказ особистих коштів» гроші, на які ми закупимо рибок. Також напишіть на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., своє ім’я та імена тих, кому хочете присвятити заслуги від проведення практики. Контактний телефон – 0962992793, Станіслава.

Розклад онлайн практик Ріпа в Україні на липень:

Враховуючи епідеміологічну і транспортну ситуацію, в липні місяці ми продовжуємо спільні онлайн практики в вечірній час в сприятливі дні.
Для того, щоб приєднатися до нас, вам потрібно у відповідний час перейти за посиланням:
https://us02web.zoom.us/j/6521558598 Пароль 108108. Можливо, вам буде необхідно встановити програму Zoom, також ви можете приєднатися до трансляції в вашому браузері.

15 липня, середа
День Дакіні, 20:00 Практика Єше Цоґ’ял, Захисники, Цоґ 

19 липня, неділя
День Захисників Дхарми, 20:00 Практика Дордже Дроло, Захисники 

28 червня, вівторок
День Будди Медицини, 20:00 Практика Будди Медицини, Захисники 

29 червня, середа
День Ґуру Рінпоче, 20:00 Практика Сердечна сутніть Ґуру Рінпоче, Захисники, Цоґ 

Важливо: Для участі в практиках Єше Цоґ’ял, Сердечна Сутність Ґуру Рінпоче, Дордже Дроло та Гесар Драла необхідно отримати посвяту (Лунґ) від Лами. Останній раз всі ці Лунґи дарувались Лунтрулом Рінпоче на буддійских Ученнях в серпні-вересні 2019 року.

Якщо ви або ваші близькі захворіли і потрібна молитовна допомога напишіть на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. листа, в якому укажіть ім’я людини, якій потрібна допомога. Зібрані імена людей ми зачитуємо в час проведення практики Будди Медицини і присвячуємо їм заслуги від практики.

Підношення на оренду залу та розвиток громади вітаються

карта Приватбанку 5169 3305 1456 4282 (Ульянова В.П.) − карта-ключ до рахунку організації. У призначенні переказу необхідно вказати: “добровільна пожертва”

Дати проведення, анонси практик, зміни в розкладі  і багато іншого на наших сторінках в facebook:

https://www.facebook.com/ripa.ukraine 

https://www.facebook.com/groups/buddha.in.ua